В Луцьку завершила роботу 71-а сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 71-а сесія міської ради

27.02.15 16:19 0 788
Депутати на сесії прийняли рішення про створення товариства з обмеженою відповідальністю «Луцьк ЕКО», заснованого на змішаній формі власності.

Директор спеціалізованого автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич розповів, що на даний час у селі Брище здається в експлуатацію друга черга полігону з захоронення побутових відходів, з яким передбачена здача сортувальної лінії. У міста відсутні кошти на її придбання і встановлення, тому було залучено інвестора. Представник інвестора ТОВ “Група компаній Екосорт” Михайло Турик відповів на запитання депутатів щодо співпраці та зазначив, що проект - довгостроковий. Після встановлення сортувальних ліній, будуть працювати над можливостями з переробки сміття.

Тож депутати прийняли рішення створити Товариство з обмеженою відповідальністю “Луцьк ЕКО “ засноване на змішаній формі власності, одним із засновників якого є Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство “Луцькспецкомунтранс”.

Потому було обговорено та прийнято рішення із земельних питань. Розглянувши усі питання порядку денного, засідання 71-ї сесії міської ради завершилося.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школярі з 19 областей ...
Наступна новина: Кадрова рада рекомендувала ...

КОМЕНТАРІ