Депутати погодили перелік об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2015 рік

Депутати погодили перелік об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2015 рік

27.02.15 14:17 0 644
На сесії депутати погодили перелік об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2015 рік.

Директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Іван Кубіцький у своєму виступі зазначив, що першочергово планують ремонтувати об'єкти, які з-за несприятливої ситуації в країні не змогли зробити у 2014 році. Це 15 прибудинкових територій.

Далі Іван Кубіцький запропонував на розгляд перелік об'єктів: капітального ремонту вулиць комунальної власності, що фінансуватимуться за кошти місцевого бюджету; капітального ремонту прибудинкових територій, що фінансуватимуться за кошти місцевого бюджету; поточного ремонту вулиць комунальної власності, що фінансуватимуться за кошти місцевого бюджету. Окрім того депутати Артур Василевський, Андрій Осіпов, Любов Серба, Анатолій Пархом'юк, Роман Романюк, Олександр Семенюк, Тарас Бас, Ганна Кравчук, Євген Ткачук, Руслан Ніколайчук внесли свої пропозиції до переліків об'єктів, які потребують ремонту.

Міський голова Микола Романюк висловив сподівання, що надходження до міського бюджету будуть такими, що буде можливість максимально виконати заплановані роботи, бо для нього усі мікрорайони міста є однаково важливі.

Депутати також прийняли ще кілька рішень, які стосуються житлово-комунального господарства. Це рішення про прийняття виконаних робіт у 2014 році з капітального ремонту доріг у м. Луцьку, про визначення балансоутримувача нерухомого майна, яке належить до міської комунальної власності та про поповнення статутного фонду та затвердження статуту Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування у новій редакції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ