В Луцьку 71-а сесія міської ради продовжила роботу

В Луцьку 71-а сесія міської ради продовжила роботу

27.02.15 08:07 0 711
71-ша сесія міської ради продовжила роботу. Депутати прийняли рішення “Про затвердження статуту комунального закладу «Міжшкільний навчально – виробничий комбінат Луцької міської ради» та “Про внесення змін до рішення міської ради від 26.01.2012 № 20/89 «Про функціонування комунального підприємства «Луцькреклама».

Обговоривши, вони затвердили додаткові заходи щодо підтримки українського виробника. Рішення передбачає зобов'язати суб'єктів господарювання, які здійснюють гуртову, роздрібну торговельну діяльність на території міста Луцька, вжити заходів для спеціального інформування споживачів про товари російського походження шляхом запровадження помітного маркування товарів позначкою «Товари з Російської Федерації» з нанесенням прапора Російської Федерації та/або зазначенням цієї інформації на цінниках, а також шляхом розміщення таких товарів на окремих полицях. Рішення передбачає вважати товаром російського походження товар, вироблений, розфасований, зібраний, вирощений на території Російської Федерації.

Депутати у своїх виступах зазначали, що це рішення є логічним продовженням ініціативи міського голови Миколи Романюка, яка мала рекомендаційний характер і дала позитивний результат. Обранці громади також висловлювали слова вдячності управлінню розвитку підприємництва та реклами міської ради за роз'яснювальну роботу, яку було проведено щодо потрібності маркування російських товарів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європротокол дозволить ...
Наступна новина: На Вінничині піротехніки ...

КОМЕНТАРІ