У Волинській області рятувальники провели навчання з ліквідації аварій на об’єктах енергетики

У Волинській області рятувальники провели навчання з ліквідації аварій на об’єктах енергетики

27.02.15 12:17 0 636
25 лютого у Володимирі-Волинському відбулися навчання з ліквідації умовної надзвичайної події на міській філії ПАТ «Волиньобленерго».

За легендою навчань, внаслідок сильного вітру у місті Володимир-Волинський трапилося часткове руйнування трансформаторної підстанції; це призвело до витікання близько 160 літрів мастила, що могло загорітися будь-якої миті. Унаслідок аварії були знеструмлені перекачувальні насосні станції на вулицях Шевченка та Грушевського, навчальний корпус та гуртожитки агротехнічного коледжу. Ускладнював ситуацію ще один фактор: через пошкодження відбувся витік газу з газового розподільника на території підприємства.

До ліквідації умовної аварії були залучені рятувальники ДПРЧ-7 міста Володимир-Волинський, а також працівники інших оперативних служб міста.

Отримавши повідомлення про загрозу виникнення надзвичайної події, на місце умовного лиха прибула чергова варта ДПРЧ-7, яка оперативно запобігла можливому загорянню трансформаторного мастила. Водночас бригада енергетиків провела заходи зі знеструмлення пошкоджених об’єктів, а працівники газової служби, зупинивши подачу газу, ліквідували пошкодження на газовому розподільнику та відновили його функціонування.

Підбивши підсумки навчань, учасники акцентували увагу на всіх ключових моментах аварійно-відновлювальних робіт, щоб досягти максимально злагоджених та ефективних дій у випадку реальної необхідності.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На сході України вже ...

КОМЕНТАРІ