Громадська рада при УМВС Волині окреслила основні напрямки роботи

Громадська рада при УМВС Волині окреслила основні напрямки роботи

27.02.15 10:15 0 651
Під час чергового засідання члени консультативно-дорадчого органу затвердили план роботи. Пріоритетом у діяльності активісти визначили моніторинг дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ Волині.

Насамперед члени Громадської ради заслухали інформацію начальника інспекції з особового складу обласного управління міліції Андрія Обйортишева про дотримання законності, прав людини та громадянина в діяльності органів внутрішніх справ.

Після цього голова ГР Антон Цісарук поінформував присутніх про результати моніторингу дотримання прав людини в діяльності ОВС УМВС України у Волинській області за результатами візиту в Луцький і Ковельський МВ:

– Серйозних порушень ми не виявили, але за результатами будуть складені акти перевірок, які ми направимо керівництву УМВС. У рамках реалізації національного превентивного механізму і надалі буде забезпечено участь членів Громадської ради у візитах до місць несвободи. Окрім того, ми повинні сприяти освітнім заходам у галузі захисту прав людини, що здійснюються органами державної влади та місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян. Одним із методів є проведення майстер-класів у навчальних закладах області, які відбудуться уже найближчим часом.

Секретаріат Громадської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ