Щорічний Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”

Щорічний Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”

27.02.15 09:17 0 579
22-24 квітня 2015 року в місті Києві у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) має проводитися черговий Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”.

Однією з важливих складових Форуму є VІІІ Міжнародна виставка «Довкілля 2015», основними розділами якої є: екологічна політика та менеджмент; екологічні технології та моніторинг; управління відходами, їх утилізація та переробка; охорона атмосферного повітря; альтернативна енергетика та біопаливо; органічне землеробство та екологічно чисті продукти; водні ресурси; ліси та лісокористування; екологічно чисте житло - чисте місто України; здоров'я, рекреація, туризм; екологічна освіта та наука; ядерна та радіаційна безпека; військова екологія.

Форум має на меті висвітлення проблем та здобутків України в галузі охорони навколишнього природного середовища, розширення співпраці у цьому напрямі зі своїми найближчими сусідами, європейським та світовим співтовариством.

За більш детальною інформацією про заходи Форуму можна ознайомитися на сайті Мінприроди України www.menr.gov.ua та Генерального розпорядника ТОВ ”Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів”- www.group-expo.com.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині дільничні ...
Наступна новина: На Тернопільщині майже 1200 ...

КОМЕНТАРІ