На Хмельниччині міліціонери затримали молодиків,які зливали бензин та знімали колеса з автомобілів

На Хмельниччині міліціонери затримали молодиків,які зливали бензин та знімали колеса з автомобілів

27.02.15 10:42 0 634
Працівники Городоцького райвідділу міліції, що на Хмельниччині, встановили особи молодих людей, які підозрюються у вчиненні 5-ти крадіжок з автомобілів на території райцентру.

У ході розслідування кримінального провадження було встановлено, що до вчинення крадіжок з автомобілів причетні 24- та 18-річний жителі одного із сіл району. В Городок вони приїжджали у вечірній час на власному автомобілі та підшуковували залишені у дворах автомобілі без сигналізації. Потерпілими ставали власники як вітчизняних автівок, так і іномарок.

Загалом цей кримінальний дует підозрюється у вчиненні 5 крадіжок. Одного «Жигуля» вони «роззули», знявши усі колеса, з іншого автомобіля зняли ковпаки, ще з декількох автівок злили бензин загальною кількістю близько 30 літрів. Підозрювані розповідають, що все використовували на власні потреби. Мовляв, по дорозі в Городок пробили колесо, тож мусіли якось «викручуватись», та й декілька зайвих літрів бензину ніколи не завадять.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 80 тисяч рівнян накопичують ...

КОМЕНТАРІ