Тернопілля: конкурс «Безпека в житті – життя в безпеці 2015»

Тернопілля: конкурс «Безпека в житті – життя в безпеці 2015»

27.02.15 08:28 0 655
Державною службою України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки» оголошено конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці 2015», що проводиться в період з 25 лютого по 20 травня 2015 року у відповідності до Положення (додається) серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області віком від 7 до 17 років, вихованців гуртків «Юний рятувальник», «Школа безпеки», членів ВГДР «Школа безпеки».

Мета проведення конкурсу - виховання у дітей та учнівської молоді культури безпечної життєдіяльності, формування свідомого й відповідального ставлення до безпеки людини та безпечної життєдіяльності дітей у соціумі, привернення уваги громадськості до проблеми безпеки та забезпечення безпечної життєдіяльності дітей в умовах сьогодення, розвитку творчого потенціалу та виявлення і підтримка талановитих і обдарованих дітей.

До участі в конкурсі допускаються виключно індивідуальні творчі роботи (одна краща робота з кожної номінації та вікової категорії).

Роботи переможців районних та міських етапів Конкурсу надсилати в термін до 20 травня 2015 року до оргкомітету за адресою:

46001 м. Тернопіль, вул. Родини Барвінських, 10, навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області, тел./факс (0352) 25-37-45,

e-mail: nmc.ternopil@mns.gov.ua

ПОЛОЖЕННЯ про Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті - життя у безпеці»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: Владика Борис Ґудзяк ...

КОМЕНТАРІ