Учасники наради напрацювали спільні пропозиції до нового статуту комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня»

Учасники наради напрацювали спільні пропозиції до нового статуту комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня»

27.02.15 15:29 0 598
Голова обласної ради Василь Хомінець провів нараду за участю заступника голови облради Олега Боберського, голови Наглядової ради університетської лікарні, професора, члена вченої ради ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського Анатолія Беденюка, директора депртамену охорони здоров'я ОДА Володимира Курила, головного лікаря комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» Василя Бліхара, заступника керуючого справами виконавчого апарату – начальника управління у справах майна спільної власності територіальних громад в області та природних ресурсів Володимира Карпінського, начальника відділу аналізу обласних програм та бюджету Володимира Чубатого, працівників виконавчого апарату облради.

До уваги учасників пропонувались такі питання – обговорення діяльності Наглядової ради у 2014 році та плану її роботи на поточний, 2015, рік, а також про оновлення складу ради. Підбиваючи підсумки, присутні наголосили на необхідності підняття ролі Ради щодо діяльності лікарні.

Наступним було обговорено проекти нового статуту комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня». Учасникам наради було запропоновано розглянути проект, розроблений департаментом охорони здоров'я ОДА та інший – поданий самою університетською лікарнею. Після їх порівняння, зауважень та пропозицій присутніх було вироблено узгоджені зміни до наданих проектів та вирішено, що департамент охорони здоров'я, враховуючи рекомендації, розробить новий проект статуту комунального закладу обласної ради «Тернопільська університетська лікарня» та винесе його на розгляд депутатів обласної ради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ