У Львівській області червоноградські правоохоронці застерігають продавців не продавати неповнолітнім алкогольні й тютюнові вироби

У Львівській області червоноградські правоохоронці застерігають продавців не продавати неповнолітнім алкогольні й тютюнові вироби

27.02.15 08:08 0 633
З початку 2015 року працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ склали шість адміністративних протоколів на неповнолітніх, котрі палили сигарети у недозволених місцях. Крім того, на батьків трьох правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.184 КУпАП.

Щодо інших батьків правопорушників, вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Працівники міліції виявили трьох неповнолітніх, віком 14-15 років, котрі палили сигарети на території одного з ліцеїв у місті. Крім того, неподалік дитячого містечка було виявлено ще трьох школярів, котрі також палили.

«Як пояснили самі правопорушники, сигарети їм купили дорослі і вони не знали, що в цих місцях недозволено курити та пообіцяли, що більше такого робити не будуть», - розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції Руслан Король.

Правоохоронці застерігають продавців і власників торгівельних закладів, аби вони не продавали неповнолітнім алкогольні й тютюнові вироби. Пам′ятайте, що за це правопорушення можна поплатитись штрафом на суму від 6800 гривень і позбавленням ліцензії на торгівлю!

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державтоінспекція ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ