У Львівській області у Червонограді чоловік обікрав знайомого з яким розпивав спиртні напої

У Львівській області у Червонограді чоловік обікрав знайомого з яким розпивав спиртні напої

27.02.15 13:02 0 632
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Червоноградського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 47-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів про те, що з його квартири викрали два мобільних телефони, цифровий фотоапарат та золоті прикраси. Вартість викраденого майна становить 18 тисяч гривень.

«Ми встановили, що напередодні потерпілий запросив до себе в гості знайомого, з яким він розпивав спиртні напої. В результаті, його товариш і обікрав його», - розповів перший заступник начальника міського відділу - начальник слідчого відділення Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Віталій Панасюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ