У Львівській області 37 людей врятовано вогнеборцями під час пожежі

У Львівській області 37 людей врятовано вогнеборцями під час пожежі

27.02.15 08:57 0 626
25 лютого о 23:47 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвалі 5-поверхового житлового будинку в м. Сокаль по вул. Героїв УПА, 24.

Продукти горіння через комунікації інтенсивно поширювалися у житлові квартири. Через сильне задимлення на вищих поверхах, люди не могли самостійно покинути свої помешкання. Працюючи в апаратах захисту органів дихання, фахівці ДСНС виводили мешканців із осередку небезпеки. Аби запобігти отруєнню токсичним димом, вогнеборці одягали на людей кисневі маски. Загалом, надзвичайникам вдалося врятувати із вищих поверхів 14 жителів, із яких 7 дітей.

Ще 22 особи, які проживали на нижчих поверхах, самостійно покинули свої квартири.

Внаслідок пожежі знищено дерев’яні кладові у підвалі, речі домашнього вжитку на площі 180 кв.м, водяні та каналізаційні комунікації в підвалі. Окрім цього, знищено пластикове облицювання стін у ванних кімнатах двох квартир, знищено два водяні лічильники та пошкоджено пральну машину у одній із квартир. Через високу температуру продуктів горіння, у п’яти квартирах утворились тріщини в стінах. Загрози руйнуванню будинку немає.

Вогнеборці о 01:59 локалізували пожежу, а о 02:33 у складі 11 ланок газодимозахисної служби повністю ліквідували займання.

До ліквідації пожежі залучили 41 рятувальника та 10 одиниць спецтехніки.

Ймовірною причиною займання є необережне поводження з вогнем невідомою особою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ