Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

27.02.15 10:30 0 783
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарії Дмитра Дмитровича від сім ї Кавецької, мешканців с. Брюховичі.

Текст подяки подаємо нижче:

Звертаюся до Вас з метою висловлення подяки працівникам управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області.

09.02.2015 року о 14.10 год., з вул. Личаківської в м. Львові, невідомими особами було викрадено мій автомобіль марки «Range Rover:». Саме завдяки вчасно проведеним оперативно-розшуковим заходам, надзвичайно Високому рівню професіоналізму та компетентності працівників управління карного розшуку, 11.02.2015 мій викрадений автомобіль було знайдено.

Хочу зазначити, що надзвичайно вражає оперативність Ваших працівників, які здійснювали безпосередню участь у розкритті зазначеного кримінального правопорушення та розшуку осіб, які його вчинили.

Саме завдяки сумлінному та бездоганному виконанню своїх службових обов'язків, працівниками управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області, у надзвичайно короткий термін, було виявлено організоване злочинне угрупування, яке викрало мій автомобіль.

Сподіваюся, що у подальшому, саме завдяки ефективній боротьбі з організованою злочинністю, буде здійснюватися запобігання виникненню кримінально-протиправних посягань правопорушень.

Враховуючи наведене, хочу висловити подяку особовому складу управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області, який безпосередньо брав участь у виявленні та розслідуванні зазначеного злочину, за відмінну роботу, докладення максимуму зусиль для розшуку та захисту моєї власності від кримінально-протиправних посягань, та заохотити відповідних працівників за сумлінне та добросовісне виконання своїх службових обов'язків.

З повагою

Кавецький О.П.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: Ужгородські пожежники ...

КОМЕНТАРІ