Глибоцькі правоохоронці викрили буковинців,котрі обікрали склад односельчанина

Глибоцькі правоохоронці викрили буковинців,котрі обікрали склад односельчанина

27.02.15 11:45 0 640
Двоє молодиків проникли до приміщення складу та викрали 30 мішків із зерном на загальну суму 4500 гривень. Про це повідомив міліціонерам 44-річний мешканець села Молодії.

Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів. Завдяки злагодженим та професійним діям правоохоронці швидко встановили, що до скоєння крадіжки причетні двоє мешканців села Молодія віком 23-х та 32-х років. Молодики зізналися у скоєному злочині та пояснили, що крадені зернові культури продали односельчанину, а отримані кошти від продажу витратили на власні потреби.

Як виявилося, зловмисники працювали у потерпілого та добре знали, де знаходились мішки із зерном. І як тільки господар покинув склад та пішов вирішувати свої нагальні питання, вони винесли мішки зі складу, погрузили їх в авто та якнайшвидше поїхали подалі від місця злочину.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: II етап ...

КОМЕНТАРІ