На Рівненщині завершено проведення профілактичних заходів під назвою «Пішохід» (+фото)

На Рівненщині завершено проведення профілактичних заходів під назвою «Пішохід» (+фото)

27.02.15 12:47 0 636


Упродовж двох останніх місяців працівники Державтоінспекції Рівненської області проводили профілактичні заходи направлені на попередження та профілактику дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів.

Під час проведення вказаних заходів інспектори ДАІ акцентували увагу на виявлення порушень правил дорожнього руху серед пішоходів, проводили роз'яснювальну роботу у трудових колективах та під час нагляду за дорожнім рухом.

Разом з тим, в ході вказаних профілактичних заходів інспектори виявляли порушення ПДР водіями транспортних засобів у частині ненадання переваги в русі пішоходам.

— За час проведення цільових профілактичних заходів під назвою «Пішохід» працівниками Державтоінспекції було виявлено понад однієї тисячі порушень ПДР пішоходами, з яких 204 — у стані сп'яніння. Крім цього, було притягнуто до адміністративної відповідальності більше 100 водіїв за ненадання переваги в русі пішоходам, — повідомив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Петро Харчук.



Варто зауважити, що завдяки проведеним профілактичним заходам вдалося суттєво зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод з вини пішоходів, а також запобігти загибелі та травмувань вказаної категорії учасників дорожнього руху в результаті ДТП.

Вартові доріг і надалі вживатимуть профілактичних заходів аби зменшити та не допустити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю та з вини пішоходів.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ