На Буковині міліціонери вилучили у чоловіка снодійний мак

На Буковині міліціонери вилучили у чоловіка снодійний мак

28.02.15 08:03 0 642
Правоохоронці Вижницького райвідділу міліції у 34-річного мешканця селища міського типу Берегомет виявили та вилучили пакетик із наркозіллям.

У ході перевірки оперативної інформації про можливе зберігання наркотиків, співробітники міліції на одній із вулиць міста Вижниця зупинили двох чоловіків та запропонували їм показати, що знаходиться у них в кишенях. І у 34-річного берегометчанина правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток із висушеною, подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на снодійний мак вагою близько 20 грам.

Зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Вилучене правоохоронці направили у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Слідчі Вижницького райвідділу міліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ДАІ ...
Наступна новина: На Закарпатті судитимуть ...

КОМЕНТАРІ