Колектив ПАТ «Вінницягаз» передав 10 буржуйок та 35 теплих комбінезонів у зону АТО (+фото)

Колектив ПАТ «Вінницягаз» передав 10 буржуйок та 35 теплих комбінезонів у зону АТО (+фото)

28.02.15 08:43 0 636
Колектив Товариства передає представникам громадського формування «Самооборона Майдану» Вінницької області 10 буржуйок, виготовлених слюсарями компанії,. Саме вони повезуть вантаж в зону АТО. Печі, виготовлені спеціально на прохання волонтерів, оснащені димохідними трубами і підходять для використання в глибоких бліндажах.

Всі 10 буржуйок виготовлені з газових балонів і мають димоходи довжиною 3 метри. За словами військових, у холодну пору піч -«буржуйка» є незамінним предметом. Адже саме нею вони обігрівають палатки та місця перебування, на ній сушать одяг, готують їжу.

«Це вже друга партія «буржуйок», яку ми відправляємо в зону АТО. І одразу розпочинаємо роботу над виготовленням наступної», - розповідає Голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак, - «Ми щойно закупили 55 одиниць нового спецодягу для військовослужбовців. передаємо 35 теплих комбінезонів нашим військовим, решту відправимо наступного тижня. Також готуємо спецвзуття для передачі військовослужбовцям на схід України».

Частина буржуйок та комбінезонів дістануться батальйону «Айдар», частина- 128-ій гірсько-піхотній бригаді та Нацгвардії, які наразі базуються під Артемівськом.

З початку мобілізації повістки отримали 42 співробітника компанії. Один із них загинув у серпні минулого року, шестеро повернулись в запас. За мобілізованими співробітниками ПАТ «Вінницягаз» зберігається робоче місце та зарплата.

Нагадаємо, що 29 січня колектив ПАТ «Вінницягаз» передав 15 «буржуйок» в зону АТО. Ще 5 отримали бійці військової частини в м. Гайсин10 лютого. Також Працівники компанії перерахували понад 50 тис. грн. допомоги військовим частинам та загонам територіальної оборони Вінницької області.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ