На Вінничині міліціонери затримали водія іномарки з підробленими документами та перебитими номерами кузова

На Вінничині міліціонери затримали водія іномарки з підробленими документами та перебитими номерами кузова

28.02.15 16:15 0 636
У Вінниці працівники ДАІ зупинили іномарку, водій якої керував транспортним засобом за підробленими документами. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

26 лютого під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом по вул. Юності, працівниками ДАІ був зупинений автомобіль «Ford Probe», за кермом якого знаходився 23-річний житель одного з сіл Вінницького району. В ході перевірки документів на даний транспортний засіб, було виявлено, що свідоцтво про реєстрацію містить ознаки підробки, а номер кузова не співпадає з базою даних Державтоінспекції. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 290 КК України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться розслідування.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ