«Бах Маратон»: Львовом курсуватиме трамвай,в якому звучатиме музика Баха

«Бах Маратон»: Львовом курсуватиме трамвай,в якому звучатиме музика Баха

28.02.15 08:01 0 595
Львів долучається до всесвітньої ініціативи Bach in the Subways. 21 березня Львівська філармонія, Органний зал, Палац Потоцьких прийматимуть «Бах Маратон» – 24 години живого виконання творів славетного композитора. Буде встановлено рекорд України.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Бах Маратон» у Львові стане внеском у всесвітню культурно-соціальну ініціативу – наймасштабнішу подію в історії класичної музики, що відбудеться в День народження Баха і покликана донести безсмертні творіння композитора до якомога більшої кількості слухачів.

У цей день твори Й. С. Баха звучатимуть у кав’ярнях, ресторанах, готелях та інших громадських місцях міста.

А вже з понеділка, 2 березня, вулицями Львова курсуватиме незвичайний трамвай, в якому звучатиме музика композитора, запрошуючи львів’ян та гостей міста відвідати подію світового масштабу – «Бах Маратон».

З метою зміцнення культурно-виховного компоненту заходу, формування інтелектуальної та художньої самосвідомості молодих музикантів, виявлення та підтримки обдарованої молоді в рамках «Бах Маратону» буде проведено фестиваль-конкурс ім. Й. С. Баха серед учнів початкових мистецьких навчальних закладів міста й області.

Довідка.

21 березня – День народження легендарного композитора Йоганна Себастьяна Баха. В цей день увесь світ об’єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя з дня народження генія музики.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі дільничні ...
Наступна новина: У Львові працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ