Микола Романюк: “Цьогоріч ми продовжимо комплексний ремонт прибудинкових територій”

Микола Романюк: “Цьогоріч ми продовжимо комплексний ремонт прибудинкових територій”

28.02.15 12:43 0 698
Міський голова Микола Романюк побував на прибудинкових територіях на вулицях Привокзальна, 15, Арцеулова, 11, Гулака-Артемовського, 25 та 25 а, де буде проведено комплексний благоустрій. «Я хочу поінформувати вас про обсяги робіт, які будуть виконані, а це - комплексний благоустрій: ремонт дорожнього покриття, оновлення освітлення, влаштування дитячого майданчика. Також хочу вислухати ваші пропозиції, щоб врахувати їх при виконанні робіт», – сказав міський голова лучанам, що прийшли на зустріч.

Поспілкуватися з громадою прибули депутат міської ради Ігор Поліщук, директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький та його заступник Микола Осіюк, директор КП «Луцьксвітло» Олександр Ковпак, директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев.

Іван Кубіцький та Микола Осіюк детально розповіли про обсяги робіт, які будуть виконані. Зокрема, у цих дворах планується відремонтувати проїжджу частину та тротуари, влаштувати додаткові парковки для автотранспорту на суму орієнтовно у 1 780 тис. грн, виконавець робіт ТЗОВ «Луцька ДПМК». Провести реконструкцію зовнішнього освітлення дворів - на суму 70 тис. грн, а також встановити додаткове обладнання на дитячому майданчику на суму орієнтовно 10 тис. грн.

Підготовчі роботи на цих прибудинкових територіях планують розпочати у найближчі тижні.

Піднімали присутні й ряд інших питань. Зокрема, мешканці будинків просили у міського голови також відремонтувати частину тротуару на вулиці Гулака-Артемовського, яка нині знаходиться у жахливому стані, здійснити ремонт східців біля під'їздів тощо.

За результатами робочого візиту міський голова Микола Романюк дав доручення департаменту ЖКГ врахувати пропозиції людей при виконанні ремонтних робіт на їх дворових територіях.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У понеділок у Києві ...
Наступна новина: Тернополяни прощаються з ...

КОМЕНТАРІ