Луцькі учні стали першими в області

Луцькі учні стали першими в області

28.02.15 16:47 0 678
Завдяки вдалому виступу у попередньому етапі змагань команда Луцького НВК № 22 вступила у боротьбу за головний приз у фінальній частині обласного фестивалю "Веселі старти" серед школярів під гаслом "Здорові діти - здорова нація". У фіналі суперниками лучан були ще 13 команд з різних куточків нашої області, які посіли I та II місце у попередньому етапі.

Юні спортсмени 3-4 класів змагалися у 5 естафетах («Фітбол», «Садіння картоплі», «Флорбол», «Стрибунці», «Купини»), у яких вони продемонстрували хорошу фізичну підготовку, спритність, швидкість та кмітливість. На змаганнях, не зважаючи на запеклу боротьбу, панувала атмосфера командного духу та спортивного свята. На трибунах роледрому «Порт-Сіті» зібралось чимало глядачів та вболівальників. Серед них була і група підтримки з НВК № 22 на чолі з директором школи Ларисою Віталіївною Кучер, яка палко підтримувала та підбадьорювала учасників змагань.

Зайнявши перші місця у всіх естафетах, команда Луцького НВК № 22 здобула перемогу.

Після завершення змагань організатори нагородили команду кубком і дипломом, а учасників - медалями, солодощами та абонементом на відвідування кафе «Wildberries» від спонсора Панасюка Валерія.

Вдалим виступом юні вихованці Луцького НВК № 22 завдячують своєму вчителю фізичної культури Вадиму Демчуку.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Держекоінспекції у ...
Наступна новина: На Вінниччині 1443 учасника ...

КОМЕНТАРІ