Перший інформаційний тур Туристичного альянсу Луцька

Перший інформаційний тур Туристичного альянсу Луцька

28.02.15 17:52 0 731
27 лютого 2014 року новостворена громадська спілка «Туристичний альянс Луцька», а саме: рекреаційні комплекси «Рестпарк» і «Срібні лелеки», кав'ярня «Золотий дукат», туристична фірма «Нові мандри», Центр традиційної культури «Медова хата» (ГО «Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан»), торгова марка «Волинські солодощі», за сприяння управління туризму та промоції міста провела перший інформаційний тур для туроператорів, які займаються в'їзним туризмом, та екскурсоводів міста Луцька.

Учасники громадської спілки презентували свої можливості та потенціал щодо якісного обслуговування лучан та гостей міста.

Першою зупинкою туру став рекреаційний комплекс «Рестпарк», де його директор Назар Гусак розповів гостям про поселення туристів, базу для ділового і конференц-туризму, варіанти сімейного відпочинку, проведення цікавого дозвілля, зокрема ловлю і приготування форелі на території комплексу.

Наступним пунктом став рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», де Президент Алянсу Ольга Ярмолюк показала учасникам зустрічі новий корпус готелю, збудований за сучасними європейськими стандартами. Також було продемонстровано інші об'єкти для проведення дозвілля на території комплексу: ресторан, кафе, басейн, сауни, кімнати відпочинку тощо.

Далі «туристів» зустрічав Центр традиційної культури «Медова хата», де члени Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан» родини Дмитруків і Шотіків провели для них лекцію про стародавню культуру бджільництва, виготовлення і споживання питних медів і медової косметики. У останній точці оглядового туру – кав'ярні «Золотий дукат» – господиня закладу Жанна Чигринюк наочно продемонструвала як на основі реального історичного підґрунтя і міських легенд реалізувати вдалий і туристично-привабливий бізнес-проект.

На завершення директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Анастасія Лопанова розповіла про його роботу і можливості, а також запропонувала учасникам туру та Туристичного альянсу співпрацю.

Довідка: «Туристичний Альянс Луцька» (ТАЛ) – це об'єднання учасників індустрії гостинності міста Луцька з метою спільної діяльності щодо розвитку Луцька як цікавого, гостинного та якісного туристичного міста і просування його на національному та міжнародному туристичних ринках. Основна ідея ТАЛ — комплексний розвиток і промоція Луцька як туристичного центру Західної України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ