Луцькі правоохоронці провели "урок профілактики" з учнями торчинської школи

Луцькі правоохоронці провели "урок профілактики" з учнями торчинської школи

28.02.15 10:07 0 658
Аби розповісти про основні правопорушення та відповідальність, яка наступає за їх вчинення, із підлітками спілкувалися міліціонери та представники пенітенціарної служби.

Школярам розповіли про недопущення здійснення злочинів і правопорушень. Роз'яснили статті кримінального і адміністративного кодексів, що передбачають відповідальність неповнолітніх за скоєння злочинів. При цьому особливу увагу правоохоронці звернули на необхідності вивчення учнями законодавчої бази.

– Кожен повинен знати, що будь-яке правопорушення або злочин підпадає під дію статті адміністративного або кримінального кодексів, -наголосила оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Марина Ярошук.

Працівник міліції не оминула й теми паління та вживання алкоголю в громадських місцях. Крім того, розповіла, як вберегтися від злочинців.

Аби слова підкріпити реальними прикладами, підліткам продемонстрували повчальні ролики щодо запобігання, боротьби та профілактиці в Україні такого ганебного явища, як наркоманія.

– У випадку, коли ви стали жертвами будь-яких дій або ситуацій, повинні відразу, не боячись, розповісти про те, що сталося, або батькам, або вчителям, які своєю чергою повинні негайно повідомити про скоєне в міліцію, - підсумував представник кримінально-виконавчої інспекції.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ