В Житомирській області у Володарсько-Волинському районі правоохоронці затримали кримінальне тріо

В Житомирській області у Володарсько-Волинському районі правоохоронці затримали кримінальне тріо

28.02.15 08:48 0 605
Працівники міліції встановили, що двоє жителів обласного центру та житель Житомирського району причетні до вчинення крадіжок з домогосподарств у Володарсько-Волинському районі. У них вилучили викрадене.

26 лютого до Володарсько-Волинського райвідділу міліції звернувся 48-річний житель району, який повідомив про те, що з підсобного приміщення його домогосподарства було викрадено електродвигуни, кабель та набір гайкових ключів. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. Зловмисники потрапили до приміщення, зірвавши навісний замок.

Цього ж дня до міліції із заявою звернувся 24-річний житель району. Парубок розповів, що з його будинку викрали 3 металеві батареї вартістю 2000 гривень.

Оперативники карного розшуку, провівши низку заходів, встановили осіб, причетних до правопорушень. Вони затримали двох жителів м. Житомира віком 17 та 18 років, а також 18-річного жителя Житомирського району, у яких викрадене вилучили.

Нині триває подальше розслідування, правоохоронці перевіряють, чи не причетні хлопці до інших аналогічних правопорушень.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ