В Закарпатській області у Великому Березному учнів і вчителів по тривозі евакуювали до укриття

В Закарпатській області у Великому Березному учнів і вчителів по тривозі евакуювали до укриття

28.02.15 11:42 0 606
Днями в смт Великий Березний відбулися навчання із цивільного захисту, під час яких відпрацьовували евакуацію дітей і дорослих до захисної споруди. У тренуваннях взяли участь 250 учнів і представників персоналу місцевої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. Під час учбової тривоги представники районного сектору ДСНС надали методичну допомогу щодо відпрацювання дій у разі можливих надзвичайних ситуацій.

За легендою, на залізниці, яка розташована неподалік від школи, сталася аварія. Внаслідок цього трапилася розгерметизація цистерни з аміаком, що загрожувало життю та здоров’ю дітей. Відтак школярів разом із викладачами й рештою працівників оперативно евакуювали до тимчасового протирадіаційного укриття, розташованого в підвалі будівлі. Тут всі учасники навчань зайняли місця у спеціальних кімнатах і надягли респіратори для захисту органів дихання.

За перебігом евакуації спостерігали рятувальники, котрі за підсумком навчань вказали представникам навчального закладу на недоліки задля подальшого їх усунення. На завершення бійці ДСНС провели для школярів лекцію з питань цивільного захисту, зокрема нагадали порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в Тульчині ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ