В Івано-Франківській області під час застілля чоловік наніс ножове поранення своєму товаришеві

В Івано-Франківській області під час застілля чоловік наніс ножове поранення своєму товаришеві

28.02.15 08:07 0 618
Гостини за чаркою спиртного закінчилися суперечкою, яка переросла в злочинні діяння. 33-річний тисменичанин напідпитку наніс кілька ударів ножем своєму товаришу, на щастя, не смертельні.

До чергової частини міліції поступило повідомлення, що на приймальний покій центральної міської лікарні доставлено чоловіка із ножовими пораненнями в область живота та лівого стегна.

Для з'ясування всіх обставин справи працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції провели низку заходів. Вони встановили, що товариші розпивали спиртні напої, як раптом між чоловіками виник конфлікт, під час якого 33-річний мешканець Тисменицького району наніс кілька ударів ножем в область живота та лівого стегна, своєму 44-річному товаришеві.

Правоохоронці встановили та затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий чоловік, який зізнався, що наніс удар на грунті неприязних відносин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заходи до Міжнародного ...
Наступна новина: Визначені переможці ...

КОМЕНТАРІ