У Львівській області червоноградські спортсмени взяли участь у турнірі з легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока

У Львівській області червоноградські спортсмени взяли участь у турнірі з легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока

28.02.15 16:00 0 710
Червоноградські юні легкоатлети 26 лютого 2015 року взяли участь у ХV Всеукраїнському турнірі з легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока, який проходить у місті Львові.

За сприяння Червоноградської організації ВО "Свобода" вісім атлетів, вихованців тренера Оксани Хом'як, представляли своє місто в чотирьох дисциплінах: стрибки в довжину, стрибки у висоту, біг на 60 м та 200 м.

В юнацькій категорії перше місце у стрибках у висоту посіла червоноградка Ольга Ващук. Друге місце в тій же дисципліні розділили Наталя Гира та Тетяна Солодуха.

В юнацькій категорії у стрибках в довжину перше місце зайняла Вікторія Хамула, а друге – Анастасія Шабля.

У дорослій категорії призове третє місце в стрибках у висоту посіла юна червоноградка Анна Гира.

На цих спортивних змаганнях Тернопільський педагогічний університет представляла член Червоноградської місцевої організації ВО "Свобода", вихованка червоноградської ДЮСШ № 1 Юля Борута, яка посіла третє призове місце у стрибках в довжину.

"Нам дуже приємно, що спільними зусиллями з тренерами червоноградських дитячо-юнацьких спортивних шкіл нам вдається заохотити молодь та долучити їх до спорту. Результати спортивних змагань доводять – старання не даремні. Однак наше завдання прищемити юним чемпіонам та призерам не тільки психологію спортсмена-переможця, але і психологію українця-переможця, здатного боротись і перемагати, а не скиглити і підписувати принизливі домовленості, які суперечать відвічним стремлінням українця до волі та незалежності", – зазначив голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині бійці ...

КОМЕНТАРІ