У Львівській області у школах селища Гірник та міста Соснівка учасник АТО провів військово-патріотичні уроки

У Львівській області у школах селища Гірник та міста Соснівка учасник АТО провів військово-патріотичні уроки

28.02.15 17:44 0 662
Лекцію на військову тему 25 лютого 2015 року школярам Гірника та Соснівки прочитав голова Червоноградської молодіжної громадської організації "Сокіл" Михайло Нискогуз, за підтримки місцевого осередку ВО "Свобода".

Учасник АТО розповів юним слухачам про структуру військових добровольчих батальйонів, про обережність поводження зі зброєю та бойовими гранатами, а також окремо зупинився на самодисципліні та чіткому виконанню наказів командира. Розповів боєць й про швидку і правильну реакцію під час артилерійської та повітряної атаки ворога, і про непередбачувані ситуації, які виникають під час військових операцій. Акцентував увагу Михайло Нискогуз на необхідності вміти надавати першу медичну допомогу. Також учні мали змогу оглянути військову навчальну зброю.

"Кожен із нас має усвідомити, що ми боронимо нашу землю від загарбників-окупантів, бо ніхто інший за нас це не зробить. Зі шкільної парти ми маємо себе готувати до захисту Батьківщини так само самовіддано, як це робили величні воїни УПА. Наше покоління отримало надзвичайно серйозний виклик – війну, тому гартуймо себе духовно і фізично, щоб ворог не зміг нас поневолити", – наголосив очільник Червоноградського "Соколу" Михайло Нискогуз.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ