У Львові відбувся Всеукраїнський юнацький турнір з легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока

У Львові відбувся Всеукраїнський юнацький турнір з легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока

28.02.15 15:26 0 810
У Львові 26 лютого 2015 року відбувся XV Всеукраїнський юнацький легкоатлетичний турнір пам'яти Ярослава Тягнибока. У змагу взяли участь близько 200 спортсменів з п'яти областей – Тернопільської, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Львівської.

Юні атлети змагалися в бігових видах спорту, стрибках у довжину й висоту, метанні ядра, спортивній ходьбі. Переможцями спортивних змагань стали 54 юні легкоатлети.

За словами організаторів, метою змагань є не тільки вшанування пам'яти про видатного українського спортсмена і спортивного лікаря Ярослава Тягнибока, але й фізичне та патріотичне виховання молодого покоління української нації. Як зазначила співорганізаторка турніру Лілія Білінська, через складну ситуацію в країні легкоатлети з інших областей не змогли взяти участь у турнірі.

Від імени родини Тягнибоків учасників змагань привітала онука Ярослава – Ярина: "Усім бажаю перемог і подальших спортивних досягнень, аби ви гідно обстоювали честь України на світовій спортивній арені. Майбутнє нашої держави залежить від вас!".

Довідка: Ярослав Тягнибок – український спортивний медик, розробник унікальних методик лікування спортивних травм, майстер спорту з легкої атлетики, лікар збірної СССР із боксу. Батько Олега та Андрія Тягнибоків.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ