На Львівщині правоохоронці розшукують зловмисників,котрі вчинили розбійний напад на двох пенсіонерів

На Львівщині правоохоронці розшукують зловмисників,котрі вчинили розбійний напад на двох пенсіонерів

28.02.15 08:33 0 602
Правоохоронці звертаються до можливих очевидців події, а також усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе розкрити цей злочин телефонувати на 102. Анонімність гарантуємо.

До Дрогобицького міського відділу міліції звернувся 37-річний місцевий мешканець, котрий повідомив про те, що четверо невідомих пограбували його родичів, коли вони були в дома.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько другої години ночі, у помешкання двох пенсіонерів, мешканців Дрогобицького району, постукали. Коли 67-річний чоловік відчинив двері, у будинок забігли четверо невідомих у масках.

Побачивши в кімнаті жінку, зловмисники вдарили її та почали вимагати гроші, погрожуючи при цьому ножем. Потерпіла виконала вимоги зловмисників та віддала їм 3 тисячі гривень, ювелірні прикраси, два мобільні телефони та паспорт. Після цього, невідомі втекли з будинку пенсіонерів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців події, а також усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе розкрити цей злочин телефонувати до чергової частини за телефонами 3-93-73; 3-87-64; 3-96-66 або на мобільний телефон 0676735054, або на 102. Анонімність гарантуємо.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: Колектив ПАТ «Вінницягаз» ...

КОМЕНТАРІ