На Тернопільщині відбудуться торги з продажу права оренди 151 га сільськогосподарських земель

На Тернопільщині відбудуться торги з продажу права оренди 151 га сільськогосподарських земель

28.02.15 10:48 0 627
Земельні торги, у ході яких на конкурентних засадах буде реалізоване право оренди на сім земельних ділянок сільгосппризначення державної власності, відбудуться у Тернопільській області 27 березня. Загальна площа, ділянок, що виставляються на торги – 151,63 га, призначення земель – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Як повідомляє організатор торгів – Головне управління Держземагентства у Тернопільській області, термін оренди кожної з ділянок 7 років.

Земельні ділянки знаходяться на території Горожанської, Швейківської, Доброводівської та Садівської сільських рад Монастириського району. Стартовий розмір річної орендної плати за користування ділянками становить 189,8 тис. гривень.

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування кожної земельної ділянки, її площі та кадастрового номера, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Держземагентства України у розділі «Земельні торги».

Аукціон відбуватиметься за адресою: м. Монастириська, вул. Шевченка, 19.

Учасником земельних торгів може бути фізична або юридична особа, яка подала виконавцю земельних торгів необхідні документи, сплатила реєстраційний та гарантійний внески, зареєстрована у книзі реєстрації учасників земельних торгів і відповідно до закону може набувати право власності чи користування земельною ділянкою, яка виставляється на земельні торги. Особа, яка бажає взяти участь у земельних торгах, не пізніше ніж за три робочі дні до їх проведення подає виконавцю земельних торгів заяву про участь у земельних торгах, а також інші документи, зазначені в частині сьомій статті 137 Земельного кодексу України.

За більш детальною інформацією про проведення земельних торгів щодо семи лотів можна звернутися до виконавця земельних торгів ТОВ «Українське земельне агентство» за тел. (067)706-10-85 або у відділ оцінки та ринку земель Головного управління Держземагентства у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел. (0352) 52-69-59.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У США знайшли картину ...

КОМЕНТАРІ