На Рівненщині бійці батальйону "Дніпро 1" з'ясовували обставини конфлікту на ливарному заводі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На Рівненщині бійці батальйону "Дніпро 1" з'ясовували обставини конфлікту на ливарному заводі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

28.02.15 16:09 0 692
У другій половині дня 20 чоловік з числа добровольців батальйону «Дніпро – 1» зайшли на територію ЗАТ «Рівненський ливарний завод», який знаходиться у селі Городок Рівненського району, з метою вирішення непорозумінь з приводу майнових відносин між орендодавцем та орендарем підприємства. Поспілкувавшись з представниками підприємства, спецпризначенці залишили територію заводу.

«Дніпро – 1» - добровольчий підрозділ патрульної служби міліції особливого призначення (БПСМОП), створений у квітні 2014 року у структурі ГУ МВС України в Дніпропетровській області для захисту від злочинних посягань та охорони громадського порядку.

Відомості внесені до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій Рівненського РВ УМВС та приєднано до об'єднаних кримінальних проваджень, раніше відкритих за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), частиною 2 статті 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та статтею 356 (самоправство) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ