для керівників закладів освіти рятувальники провели заняття з питань цивільного захисту

для керівників закладів освіти рятувальники провели заняття з питань цивільного захисту

28.02.15 16:57 0 624
27 лютого в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області провели з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів краю семінар з цивільного захисту.

В ході занять рятувальники пояснили освітянам питання функціонування в області режиму підвищеної готовності, порядок дій у випадках надзвичайних ситуацій та укриття в захисних спорудах, а також методику проведення серед учнів роз’яснювальної роботи з основ безпеки життєдіяльності. Офіцери Держслужби з НС звернули увагу присутніх на те, що у закладах освіти повинна бути постійна справність інженерних систем протипожежного захисту, забезпеченість та вчасне технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння, справність систем зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, відповідність нормативним вимогам евакуаційних шляхів.

На завершення семінару рятувальники вручили керівниками загальноосвітніх навчальних закладів методичну літературу та навчальні відеофільми з основних питань цивільного захисту.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільській музичній ...

КОМЕНТАРІ