У Рівненській області твоя професія - твоє майбутнє

У Рівненській області твоя професія - твоє майбутнє

28.02.15 13:50 0 785
Під таким гаслом Костопільський районний центр зайнятості за сприяння відділу освіти райдержадміністрації 25 лютого провів ярмарок-марафон професій для випускників загальноосвітніх шкіл. Ярмарок відбувся в округах Мирненської та Великолюбаської ЗОШ.

До профорієнтаційної акції долучилося понад 20 навчальних закладів Рівненщини, які представляли свої спеціалізації, умови вступу та навчання. Відвідали ярмарок 257 школярів.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Костопільського районного центру зайнятості Світлана Лопушанська наголосила, що саме шні випускники формують майбутнє трудове обличчя Костопільщини. «Правильний вибір професії має вплив як на самодостатність кожної особи, так і на забезпеченість ринку праці фахівцями необхідної кваліфікації. Гарантія успішності полягає в активності людини, наполегливості в реалізації задуманного», – сказала вона.

Тижнем раніше подібний ярмарок-марафон професій відбувся в міських школах № 5 та № 6. Його учасниками стали 350 школярів.

Організатори таких заходів для молоді переконані, що їх проведення дасть можливість цьогорічним випускникам правильно зорієнтуватись у своєму професійному виборі.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині за перший ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ