На Вінничині міліціонери разом з громадськістю у Могилів-Подільському вилучили наркотичне зілля у місцевого жителя

На Вінничині міліціонери разом з громадськістю у Могилів-Подільському вилучили наркотичне зілля у місцевого жителя

02.03.15 08:06 0 638
У Могилеві-Подільському під час патрулювання вулиць міста правоохоронці спільно з представниками громадського формування затримали раніше судимого місцевого жителя, у якого вилучили 800 г подрібненої речовини рослинного походження із різким запахом коноплі.

27 лютого підозрілого молодика зупинили на вулиці міста через неадекватну поведінку. Чоловік знаходився в стані схожому на наркотичне сп'яніння. Під час поверхневого огляду у нього вилучили полімерний пакет з висушеною коноплею вагою близько 800 г.

За словами начальника Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрія Дубецького, правопорушником виявився 26-річний уродженець Чернівецького району, раніше судимий за аналогічний злочин, який пояснив правоохоронцям, що рослини зберігав для власних потреб. Зілля зірвав на пустирі та висушив.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Тривають слідчі дії.

Могилів-Подільський МВ УМВС

України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Ужгороді дільничні ...

КОМЕНТАРІ