На корупції "погорів" депутат сільради з Волині

На корупції "погорів" депутат сільради з Волині

02.03.15 08:04 0 1122
Обранець громади приховав власні доходи, отримані за рік.

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області за матеріалами луцького райвідділу міліції склали адмінпротокол відносно волинянина, який, будучи депутатом Веселівської сільської ради, в порушення вимог ч. 1 ст. 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», не подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру. таким чином він скоїв адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

Матеріали адміністративної справи відносно обранця громади направлено на розгляд до Луцького міськрайонного суду. У результаті чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 170 грн.

До уваги громадян! З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертайтеся до УБОЗ УМВС за телефоном 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Викрадений у Рівному ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ