В Житомирській області бійці ДСНС врятували дівчину,яка впала з підвісного мосту

В Житомирській області бійці ДСНС врятували дівчину,яка впала з підвісного мосту

02.03.15 08:16 0 628
28 лютого, близько 12:30, на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень надійшло повідомлення про те, що з підвісного мосту у річку Уж впала дівчина, яка потребує негайної допомоги рятувальників. До служби порятунку «101» зателефонував спочатку черговий міліції, а трохи згодом випадковий очевидець події, який все бачив на власні очі, але не встиг вчасно зреагувати.

По прибуттю бійців ДСНС до місця події було встановлено, що 30-річна дівчина зістрибнула з підвісного мосту, з висоти близько 15 м, та впала на лід, пробивши його своєю вагою. На щастя, вона залишилися живою та при свідомості і почала самотужки кликати на допомогу. Рятувальники поспіли вчасно, пробивши лід, та спустивши на воду надувний човен, вони допливли до потерпілої та, витягши її з води всередину човна, попрямували назад до берега де їх вже чекали прибулі за викликом медики. «Каретою» швидкої допомоги дівчину госпіталізували до хірургічного відділення залізничної лікарня міста Коростень, де вона наразі і знаходиться.

Лікарі поставили потерпілій невтішний діагноз: стан дуже сильного алкогольного сп’яніння, забій м’яких тканей лівого стегна, тупий забій живота та різані рани пальців лівої руки. Наразі стан дівчина стабільний. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронними органами встановлюється причина такого необдуманого та небезпечного для життя вчинку.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: допоможіть ...
Наступна новина: Волинський академічний ...

КОМЕНТАРІ