Житомирщина: броньований КАМАЗ,який ми передали оперативному штабу у Донецькій області,вже найблищим часом використовуватиметься для безпечного вивезення людей,– Сергій Бочковський

Житомирщина: броньований КАМАЗ,який ми передали оперативному штабу у Донецькій області,вже найблищим часом використовуватиметься для безпечного вивезення людей,– Сергій Бочковський

02.03.15 08:22 0 661
Державна служба України з надзвичайних ситуацій спільно з місцевими органами влади східних регіонів постійно здійснює пошук безпечних шляхів вивезення людей з небезпечних територій.

Останнім часом майже неможливо здійснювати вивіз людей звичайними автобусами. Саме тому, 28 лютого, Голова ДСНС України Сергій Бочковський передав у місті Краматорськ рукавний автомобіль (АР-2) моделі «КАМАЗ 4306» оперативному штабу Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

Цей автомобіль було спеціально переобладнано та броньовано рятувальниками Дніпропетровщини за підтримки обласної держадміністрації для здійснення безпечного вивозу людей.

«Нажаль, останнім часом ми не можемо здійснити безпечне переміщення людей, адже бойовики заміновують автошляхи і ведуть прицільні обстріли по автобусам. Тому наразі у Донецькій та Луганській областях працюють зведені загони мобільного рятувального центру ДСНС та міжрегіонального центру швидкого реагування Служби, які проводять розвідкутериторій і вишукують можливі шляхи безпечного вивозу людей. Як тільки такі шляхи будуть знайдені, наші рятувальники спільно з місцевою владою на цьому КАМАЗі, а також на двох КРАЗах що були передані нашій службі Урядом, розпочнуть вивезення людей», - зазначив Сергій Бочковський.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зорян Шкіряк попередив ...
Наступна новина: Злодієм,який обікрав ...

КОМЕНТАРІ