В Житомирській області у Брусилові правоохоронці затримали грабіжника

В Житомирській області у Брусилові правоохоронці затримали грабіжника

02.03.15 08:01 0 646
За попередніми даними, підозрюваний відібрав гаманець з грошима у нещодавнього знайомого після того, як вони разом вжили спиртне. Працівники міліції швидко розшукали та затримали грабіжника.

Повідомлення про кримінальне правопорушення надійшло до Брусилівського РВ УМВС уранці. 47-річний житель району розповів правоохоронцям, що чоловік, з яким він щойно познайомився та «скріпив дружбу» спиртними напоями, силоміць відібрав його гаманець з 1 тис. гривень.

Заявник не зміг надати міліціонерам ніякої інформації, окрім імені та зовнішнього опису грабіжника. Втім, це не завадило оперативникам карного розшуку встановити особу та швидко затримати чоловіка, причетного до вчинення правопорушення. Ним виявився 45-річний житель райцентру. У скоєному він зізнався.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція розшукує ...
Наступна новина: Працівники закарпатського ...

КОМЕНТАРІ