В Закарпатській області патрульна служба міліції - завжди на стражі правопорядку

В Закарпатській області патрульна служба міліції - завжди на стражі правопорядку

02.03.15 08:09 0 638
28 лютого працівники патрульно-постової служби міліції України відзначають своє професійне свято.

Своє професійне свято «пепеесники» почали відзначати тільки з 2010 року, коли цю дату затвердив Міністр внутрішніх справ України.

У Перечинському райвідділі міліції ця служба створена ще пізніше - з часу реорганізації райвідділу у 2012 році. Підрозділ нараховує вісім правоохоронців, які патрулюють у нічний час доби райцентри Великий Березний та Перечин. За необхідності допомогу їм надають члени місцевих громадських формувань.

Керує підрозділом та організовує роботу своїх підлеглих старший лейтенант міліції Михайло Сегедій.

В обов'язки працівників ГПС входить підтримка правопорядку в громадських місцях, припинення протиправних дій, участь у розкритті кримінальних та адміністративних правопорушень, їх профілактика, а також взаємодія з населенням.

- Якісно та оперативно задокументувати адміністративні правопорушення часто вдається саме завдяки професійним скоординованим діям пепеесників та членів громадських формувань, - зауважує Михайло Сегедій. - Хоч наш колектив і молодий, та хлопці старанні і відповідально ставляться до виконання своїх професійних обов'язків.

У цей прекрасний день хочеться побажати всім працівникам патрульно-постової служби Закарпаття успіхів, здоров'я і, звичайно ж, простого людського щастя!

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ