В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева зустрілись зі школярами

В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева зустрілись зі школярами

02.03.15 08:18 0 714
Права і обов`язки пішоходів та велосипедистів – основі питання, про які йшла мова під час зустрічі працівників міліції з учнями 6-11 класів загальноосвітньої школи №15 м.Мукачева.

Навчити дітей змалку дотримуватись правил дорожнього руху – таке завдання ставлять перед собою не тільки батьки, вчителі, а й правоохоронці ДАІ.

Під час чергової зустрічі зі школярами ЗОШ №15 м.Мукачева інспектор ВДАІ м.Мукачева з профілактичної роботи Микола Красівов змоделював різні ситуації, в які найчастіше потрапляють пішоходи.

Майже всі школярі знали основні правила дорожнього руху. А тим, хто їх забув, ще раз нагадали, як правильно переходити проїжджу частину дороги, де повинні знаходитись діти в салоні машини, що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі тощо.

Учні цікавились, з якого віку, як і де велосипедисти мають право рухатись проїжджою частиною дороги. Адже більшість із школярів вже їздять на велосипедах.

Деякі підлітки зізнались, що часом переходять дорогу у невстановленому місці, коли поруч є пішохідний перехід. Інспектор застеріг їх від цього й розповів про небезпеку, яка на них чекає. «Даішник» навів конкретні приклади, до чого призводить така зухвала та необережна поведінка на дорозі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці затримали ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ