На Житомирщині мати-зозуля намагалася залишити немовля в маршрутці міжобласного сполучення

На Житомирщині мати-зозуля намагалася залишити немовля в маршрутці міжобласного сполучення

02.03.15 08:12 0 604
Близько 10.00 до Чуднівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від водія маршрутки про виявлення покинутої на сидінні мікроавтобуса 2-х місячної дитини. Після короткотривалої зупинки транспортного засобу, пасажири, повертаючись до салону, побачили навмисно залишене матір'ю немовля. Триває з'ясування всіх обставин.

Наразі встановлено, що мікроавтобус сполученням «Київ-Хмельницький» зупинився поблизу одного з придорожніх кафе у Чуднівському районі Житомирщини. Після нетривалого перепочинку водій та пасажири повернулися до салону, де з'ясувалась відсутність однієї з пасажирок, а на її сидінні – залишене немовля.

На місце події викликали працівників міліції та розпочали пошуки жінки. Після огляду лісопосадки, розташованої неподалік, було знайдено молоду жінку, яка намагалася заховатись.

У розмові з правоохоронцями Чуднівського РВ УМВС вона пояснила, що вирішила залишити дитину, бо не має наміру у подальшому її виховувати. Наразі встановлено, що жінка, 1990 року народження, жителька Хмельниччини. За її словами у неї вже є двох дітей, однак вона позбавлена батьківських прав.

Нині триває з'ясування всіх обставин. На місці події також працюють лікарі та працівники соціальних служб.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатець опинився на ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ