Рівненські правоохоронці встановили особу,якій було відомо про вибух автомобільного моста

Рівненські правоохоронці встановили особу,якій було відомо про вибух автомобільного моста

02.03.15 08:09 0 832
За лічені хвилини правоохоронці встановили особу, яка вчора о 23 год повідомила на службу 102 про те, що опівночі невідомі особи мають намір підірвати міст через річку Горинь у с. Горбаків Гощанського району, через яку пролягає автодорога Київ-Чоп.

Під час спілкування з оператором невідомий розмовляв нечітко, беззмістовно, не міг сформулювати своєї думки, до того ж було зрозуміло, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

- Правоохоронці швидко встановили особу невідомого. Ним виявився 33-річний Тарас, житель села Дорогобуж Гощанського району. Чоловік раніше неодноразово лікувався від алкоголізму внаслідок поведінкових розладів в обласні психоневрологічній лікарні. Міст, на який вказав нетверезий Тарас, цілодобово охороняється працівниками райвідділу та ДАІ. Ретельно оглянувши міст, сторонніх предметів та осіб виявлено не було, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

Причину такого повідомлення чоловік правоохоронцям пояснити не зміг, адже, за словами медиків, він перебував під дією алкоголю та їм довелося ще й приводити його до тями. Чоловіка доставили до Гощанського райвідділу міліції, а відомості внесли до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Не виключено, що Тарасу знову доведеться перебувати під наглядом лікарів.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці городяни ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ