Львівські свободівці організували зустріч з активістом Майдану Ігорем Заставним

Львівські свободівці організували зустріч з активістом Майдану Ігорем Заставним

02.03.15 08:28 0 618
26 лютого 2015 року у Львові в рамках "КіноЛекторія" за ініціативи Шевченківської молодіжної організації ВО "Свобода" відбулася зустріч-лекція з учасником Майдану Ігорем Заставним.

"Темою розмови був Майдан, який триває в кожному з нас", – зазначив керівник Шевченківської районної організації "Студентська Свобода" Роман Федишин.

Під час зустрічі Ігор Заставний розповів, як 20 лютого 2014 року на Інститутській отримав три вогнепальні поранення. Хлопця госпіталізували в Київську клінічну лікарню, однак медики врятувати ногу не змогли, довелося вдатися до часткової ампутації. Подальшу реабілітацію Ігор Заставний проходив в Польщі. Однак, незважаючи на пережите, про свою участь у Революції гідності активіст не шкодує.

"Коли на Майдані жорстоко побили студентів, я не міг залишатись осторонь. У мене є двоє молодших племінників, і я б дуже не хотів, за деякий час і їх так само побили. Я не міг залишити цю боротьбу їм. Проте коли їхав на Майдан, гадав: відтіснимо силовиків та й усе. Однак почалися масові розстріли, дуже багато загинуло тоді патріотів", – розповів активіст Майдану.

Ігор Заставний висловив переконання, що кожна смерть під час Революції гідності – не даремна: "Ми не воюємо, а тільки вчимося воювати. Втрати є дуже великими і важкими для кожного українця, однак упевнений, що перемога буде за нами".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовий інститут КНУ ...
Наступна новина: Упродовж доби піротехніки ...

КОМЕНТАРІ