У Львівській області дарувати добро і радість легко

У Львівській області дарувати добро і радість легко

02.03.15 08:24 0 673
Представники курсантського самоврядування факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки 26 лютого завітали до маленьких вихованців Будинку дитини № 2. В черговий раз малеча з радістю зустрічала своїх міліцейських друзів, адже час проведений разом дітвора пам'ятає довго.

Вказаний заклад – медична установа, в якій працює медичний і педагогічний персонал, основними завданнями якого є догляд і опіка за дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування, надання їм фахової допомоги. Ця малеча, як ніхто інший, потребують уваги до себе та щирого людського тепла. Це і намагаються їм дати курсанти ЛьвДУВС, які не перший рік поспіль навідуються до вихованців підшефного дитячого закладу.

Кожен свій візит молоді правоохоронці планують завчасно, і ніколи не приходять в гості з пустими руками. Цього разу вони почастували своїх маленьких друзів смачними фруктами та солодощами, а також оновили дитячу бібліотеку новими яскравими розповідями про кота у чоботях, лисичку-сестричку, Котигорошка та багатьох інших казкових героїв.

Тож, друзі, не будьмо байдужими! Давайте частіше посміхатись, робити добрі справи і дарувати ближнім радість та любов.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Військовий інститут КНУ ...

КОМЕНТАРІ