Упродовж доби піротехніки ДСНС Львівщини знешкодили 7 небезпечних боєприпасів часів війни

Упродовж доби піротехніки ДСНС Львівщини знешкодили 7 небезпечних боєприпасів часів війни

02.03.15 08:29 0 713
28 лютого піротехніки ДСНС знешкодили 7 небезпечних боєприпасів часів війни. Так рятувальники вилучили 152 мм артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни, який знайшли в полі поблизу с. Хлиплі Мостиського району. Цього ж дня надзвичайники знешкодили 6 підствольних гранат часів війни, виявлених в с. Тур’є Старосамбірського району на присадибній ділянці.

Небезпечні знахідки вилучено та знешкоджено у встановленому порядку.

Окрім цього, 28 лютого о 14:10 рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу с. Глинсько Жовківського району під час проведення земляних робіт в полі було виявлено 12 предметів, ззовні схожих на мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження боєприпасів.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує – при виявленні боєприпасів розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів проводять лише піротехніки ДСНС. Радимо не витягувати їх самостійно з землі, не кидати, не піддавати впливу вогню, не бити по них, натомість обгородити або позначити місце знахідки і повідомити до Служби порятунку за номером «101». Правила поведінки при виявленні боєприпасу поясніть і дітям, щоб дитяча допитливість не призвела до загрози їх життю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські свободівці ...
Наступна новина: Суд у Єгипті визнав ...

КОМЕНТАРІ