VI конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» зібрав перші 50 конкурсних робіт

VI конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» зібрав перші 50 конкурсних робіт

02.03.15 17:23 0 703
Перші 50 конкурсних робіт вже подано до участі в національному конкурсі професійної журналістики «Честь Професії 2015». Нагадуємо, що роботи необхідно подати до 20 березня 2015 року.

Організатори «Честь Професії 2015» докладають зусиль, щоб переможці отримали достойну винагороду. В цьому році, окрім 5 головних номінацій конкурсу, також буде вручений спеціальний приз від компанії «Емвей Україна» та нагороди в рамках програми Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» та від Представництва Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у 2 спеціальних номінаціях.
На конкурс приймаються роботи, опубліковані або поширені у проміжку
з 1 квітня 2014 року до 20 березня 2015 року.

Цілі конкурсу:
- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості;
- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці.
Свої роботи подавати на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Важливо: журналіст, редакція або третя особа може подавати тільки одну роботу в одну номінацію.

Жодних реєстраційних внесків немає – усі роботи приймаються на конкурс безкоштовно.

Усі зареєстровані на конкурс роботи, новини, положення про конкурс та інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінках конкурсу в соціальних мережах: Вконтакте, Facebook. Інформацію про переможців та фіналістів конкурсу 2014 року можна переглянути за посиланням.

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» підтримують:
- проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», який фінансується урядом Канади,
- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюзнетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),
- Представництво Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні,
- компанія «Кока-Кола Україна»,
- компанія «Емвей Україна».

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом 044-425-57-87. Контактна особа – Ольга Сергієнко.

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: project@nam.com.ua чи факсом 044-254-55-56. Контактна особа – Христина Дрогомирецька.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Більше половини витрат ...
Наступна новина: Как сделать зимний сад в ...

КОМЕНТАРІ