У Рівненській області вчасно надана медична допомога працівниками ДАІ врятувала життя водія-далекобійника (+фото)

У Рівненській області вчасно надана медична допомога працівниками ДАІ врятувала життя водія-далекобійника (+фото)

03.03.15 08:34 0 659


Жителька Хмельницької області подякувала працівникам ДАІ Рівненщини за небайдуже ставлення до учасників дорожнього руху, а також вчасно надану медичну допомогу.

27 лютого близько 21-ї години до чергової частини надійшов телефонний дзвінок від жительки Хмельницької області. Жінка висловила слова щирої вдячності керівництву УДАІ УМВС України в Рівненській області, а також інспекторам ДАІ за своєчасну надану медичну допомогу її батьку.

Під час несення служби на стаціонарному посту №1, що в селі Опарипси Радивилівського району, працівники Державтоінспекції помітили автомобіль «Рено Магнум» з напівпричепом. Транспортний засіб рухався зі сторони міста Львів. Характер руху даного автомобіля викликав підозру інспекторів у спроможності водія безпечно керувати ним, адже вантажівка постійно змінювала швидкість та смуги руху.

Зупинивши транспортний засіб працівники ДАІ помітили, що водій погано себе почуває, а через декілька хвилин після зупинки взагалі втратив свідомість. Не гаючи ні хвилини інспектори ДАІ почали надавати чоловіку першу медичну допомогу і відразу викликали швидку.

Наступного дня слова вдячності працівникам ДАІ висловили рідні хворого, які залишили свій відгук в Книзі пропозицій. А дочка, яка, до слова, медичний працівник, зауважила, що саме оперативність і своєчасна допомога інспекторів ДАІ дозволила зберегти життя її батьку.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Прокуратура Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ