Ужгородські націоналісті зустрілись із добровольцями батальйону "Січ"

Ужгородські націоналісті зустрілись із добровольцями батальйону "Січ"

03.03.15 09:01 0 679
28 лютого 2015 року відбулась зустріч Юрія Черкашина та кількох інших бійців батальйону "Січ" зі свободівцями Ужгорода. Добровольці розповіли про так зване перемир'я, будні війни та про плани на майбутнє.

У ході бесіди голова ВМГО "Сокіл" Юрій "Чорнота" Черкашин наголосив на подальшій роботі з молоддю на місцях, говорив про необхідність підняття патріотичного духу та підтримки мобілізації.

"У Пісках значно легше, бо ми знаємо, де ворог, і розуміємо, що його потрібно знищити. Вже більше двох місяців ми тримаємо останній рубіж. Инколи бої доходили до рукопашної боротьби. Співпраця націоналістів на передовій значно краща, ніж у мирних регіонах. Ми повинні єдиною силою забезпечувати потужний та сильний тил. Закликаю всіх підтримувати мобілізацію, адже тих вояків, що вже понад пів року воюють на Донбасі, потрібно замінити.

Також ми будемо активніше співпрацювати з молоддю: організовуватимемо вишколи, табори та навчання для юнаків, щоб стало нормою те, що ми повинні захищати свою країну", – зазначив у виступі "Чорнота".

Зараз частина "січовиків" на ротації, але Юрій каже, що вдома сидіти не збирається допоки війна не завершиться.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як УПЦ МП намагається ...
Наступна новина: На Вінниччині понад 99 ...

КОМЕНТАРІ