Визначено переможців Всеукраїнського турніру з боксу,присвяченого пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва

Визначено переможців Всеукраїнського турніру з боксу,присвяченого пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва

03.03.15 08:48 0 685
З 27 лютого по 01 березня цього року в спортивному комплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул.Стрілецька, 6) утретє в нашому місті відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків, юніорів, молоді та чоловіків, присвячений пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва.

На урочистому відкритті спортсменів привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев, заступник міського голови Тарас Яковлев, які побажали спортсменам мирного неба, наснаги та досягнення високих спортивних вершин. До слів привітання долучились і інші високопосадовці та представники організаторів.

Присутня на заході Дружина Володимира Каменєва — Євгенія Іванівна подякувала усім небайдужим, хто долучився до організації та проведення цьогорічних змагань, і висловила сподівання, що завдяки таким заходам наша молодь зростатиме здоровою, загартованою та здатною до досягнення будь яких вершин.

На знак пошани від учасників спортивного дійства ліцеїстами обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою покладено корзину квітів до могили Володимира.

У змаганнях брали участь 20 команд — 130 учасників з різних куточків нашої держави, зокрема: Чернівецької, Львівської, Хмельницької, Тернопільської, Рівненської та Волинської областей.

Протягом трьох змагальних днів на боксерському рингу спортивного комплексу обласного ліцею проведено 97 видовищних поєдинки.

Глядачі мали змогу насолоджуватися запеклою боротьбою на рингу боксерів різних вікових груп.

З переможцями турніру у вагових категоріях можна ознайомитись тут.

Переможці та призери змагань нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів, а окремі боксери — спеціальними призами від торгової марки “Забіяка”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ